Тісто:
4 яйця
1,5 ст. цукру
4 ст. л. какао
5 ст.л. сметани
225 г маргарини
2,5 ст. муки
2 ч. л. порошку до печива
Має вийти 2 коржі.
Кульки:
100 г цукру
100 г масла
6 ст. л. молока
1 ст. л. манки
200 г кокосу
Всю цю масу закип’ятити і остудити, додати взбиті білки. Робити з цієї маси кульки, складати на змащений жиром і простелений папером лист. Залити масою з маку і пекти.
Мак:
6 яєць
1,5 ст. цукру
1,5 ст. маку ( запареного)
3 ст. л. муки
2 ч. л. порошку до печива
2 ст. л. сухарів
Крем :
масло
1 б. згущеного молока
сік з 1\2 лимона
30 г коньяку
Перекласти коржі кремом, можна зверху полити шоколадом. Поставити в холод на 2 год.
Смачного!